Μετεγγραφές Φοιτητών

Πέραν των ενεργών φοιτητών (δευτεροετών, τριτοετών, τεταρτοετών κτλ) οι πρωτοετείς φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μετεγγραφή θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Τμήμα/Σχολή που έχουν περάσει και έπειτα να περιμένουν την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που θα καθορίζει τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών που απαιτούνται για τις μετεγγραφές.

Υποβολή Αιτήσεων για Μετεγγραφές Φοιτητών

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για αίτημα μετεγγραφής υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου στις ημερομηνίες που θα καθοριστούν με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για µόνο µία κατηγορία δικαιούχων και όταν προχωρήσουν σε οριστική υποβολή δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν νέα αίτηση για να υπαχθούν σε άλλη κατηγορία.

Ρωτήστε Μας

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Οι Αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και μπορούμε με την εμπειρία και τις γνώσεις μας να υποβάλουμε για εσάς την αίτησή μετεγγραφής. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 693 6973 388

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησαν οι Μετεγγραφές - Σε ποια Τμήματα μπορείτε να Μετεγγραφείτε

Μετεγγραφές Φοιτητών: Σε λειτουργία είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις μετεγγραφές των φοιτητών (transfer.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής/μετακίνησης.

Το e-notakis.gr σας παρουσιάζουν παρακάτω, βήμα, βήμα, την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ως δυνητικά δικαιούχοι φοιτητές, για τη διαδικασία Μετεγγραφής σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

  1. Μετεγγραφές με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, (ξεκίνησαν οι αιτήσεις)
  2. Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών και (ξεκίνησαν οι αιτήσεις)
  3. Μετεγγραφές φοιτητών Κυπριακής καταγωγής (ξεκίνησαν οι αιτήσεις)

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει στο άρθρο μας Μετεγγραφές Φοιτητών 2020-2021

Νοτάκης Αντώνης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σκοπός και μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους και σε όσους αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία προς την επιτυχία.

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Δωρεάν Συνεδρία Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία απολύτως Δωρεάν Online Συνεδρία!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε τα στοιχεία σας και θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε δωρεάν την πρώτη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού για όποιο πακέτο επιλέξετε. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της online συνεδρίας θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

    Σημείωση: Με την υποβολή συμφωνείτε ότι τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και για τους σκοπούς της δωρεάν συνεδρίας.