Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού: Τι είναι;

Τα Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού είναι ένα εργαλείο το οποίο από μόνο του δεν μπορεί να μας δώσει την πλήρη εικόνα ενός υποψηφίου. Με τη βοήθεια ενός Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού μπορεί να γίνει ανάλυση και κατανόηση πολλών πτυχών του ενδιαφερόμενου.

Είδη Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Υπάρχουν διάφορα είδη τεστ που βοηθούν στην ανάλυση και κατανόηση από τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού διαφόρων πτυχών του ενδιαφερόμενου. Κάθε ένα από αυτά μας δίνει ένα κομμάτι του παζλ που όταν ενωθούν θα μας δώσουν ξεκάθαρη την εικόνα και θα μας επιτρέψει να καθορίσουμε την πορεία στον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό στίβο.

Online Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Βρείτε παρακάτω δύο Δωρεάν και Online Τεστ. Συμπληρώστε τα και θα λάβετε άμεσα στο email σας προσωποποιημένα αποτελέσματα από τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πλήρη ανάλυση ενός συμβούλου επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά σας δίνει μια πρώτη εικόνα για την προσωπικότητα και τον προσανατολισμό που έχετε ως προς το επαγγελματικό σας μέλλον.

Συμπληρώστε τα, είναι εντελώς δωρεάν!

Νοτάκης Αντώνης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σκοπός και μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους και σε όσους αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία προς την επιτυχία.

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Δωρεάν Συνεδρία Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία απολύτως Δωρεάν Online Συνεδρία!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε τα στοιχεία σας και θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε δωρεάν την πρώτη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού για όποιο πακέτο επιλέξετε. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της online συνεδρίας θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

    Σημείωση: Με την υποβολή συμφωνείτε ότι τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και για τους σκοπούς της δωρεάν συνεδρίας.