Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Η Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου αποτελεί ένα από τα κρισιμότερα σημεία για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτατα Ιδρύματα Εκπαίδευσης. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εφήβων και Μαθητών είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους υποψήφιους ώστε να συμπληρώσουν σωστά το Μηχανογραφικό Δελτίο και να επιτύχουν τους στόχους εισαγωγής τους.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από ένα Ατομικό Πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει γίνεται:

  • Υπολογισμός Μορίων του μαθητή μέσω ειδικού λογισμικού,
  • Ενημέρωση για όλα τα τμήματα του Μηχανογραφικού Δελτίου,
  • Ανάλυση των επαγγελμάτων καθώς και οι προοπτικές που έχουν στην αγορά εργασίας,
  • Ιεράρχηση των προτιμήσεων του μαθητή και σύνδεση αυτών των προτιμήσεων με συναφείς επαγγελματικούς κλάδους,
  • Αποσαφήνιση κρίσιμων λεπτομερειών που πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος όπως είναι οι δυνατότητες μετεγγραφής, οι ειδικές παθήσεις, οι διακρίσεις αθλητών.

Θέτουμε την εμπειρία μας στη διάθεση των υποψηφίων μαθητών μας ώστε να συμπληρώσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση όχι μόνο για τα απαιτούμενα μόρια, αλλά και για τις σχολές – τμήματα στα οποία έχει πρόσβαση, τη διάρκεια προπτυχιακής φοίτησης, τον οδηγό σπουδών και την πιθανή επαγγελματική αποκατάσταση κάθε σχολής και τμήματος. Με αυτό τον τρόπο, ο μαθητής γνωρίζει καλύτερα τα δεδομένα που τον αφορούν σχετικά με την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου και μπορεί να κάνει καλύτερη ιεράρχηση των επιλογών του.

Φροντίζουμε, με τη χρήση του διαδικτύου, ειδικών εγχειριδίων και τις εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές μας, να τους βοηθήσουμε για την σωστότερη δυνατή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου τους και την πιο επιτυχημένη επιλογή σχολής ώστε να έχουν την καλύτερη, μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη.

Ρωτήστε Μας

ΣΗΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Η Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου μπορεί να γίνει είτε κλείνοντας ραντεβού στα γραφεία μας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, είτε διαδικτυακά μέσω σύγχρονων πλατφορμών τηλεκπαίδευσης.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 693 6973 388

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου

Η Συμβουλευτική και ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός είναι η συστηματική βοήθεια και υποστήριξη που πρέπει να παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να συνειδητοποιήσει τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντα και τις αξίες του έτσι ώστε να χαρτογράφησει μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Με την βοήθεια σύγχρονων εργαλείων έγκυρων και σταθμισμένων τα ελληνικά δεδομένα όπως τεστ ενδιαφερόντων, τεστ αξιών, τεστ προσωπικότητας είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τον συμβουλευόμενο να λάβει εκπαιδευτικές και επαγγελματικές αποφάσεις και να σχεδιάσει την σταδιοδρομία του.

Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τον συμβουλευόμενο να πληροφορηθεί με εγκυρότητα για τις σπουδές, τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας. Να μάθει να αναζητά να επεξεργάζεται και να αξιολογεί πληροφορίες και επαγγελματικές διεξόδους. Να γνωρίσει ολοκληρωμένα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά του ταιριάζει και να το ακολουθήσει στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας νέος είναι και εκείνη τη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Με την πολυετή εμπειρία μας στη Μέση Εκπαίδευση και την εξειδίκευσή μας στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τον συμβουλευόμενο για σπουδές, επαγγέλματα καθώς και για τα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Να ενημερωθεί για όλες τις σχολές που τον ενδιαφέρουν, για τον κύκλο σπουδών στις σχολές αυτές καθώς και πιθανές μεταπτυχιακές σπουδές που μπορεί να ακολουθήσει.

Τέλος, να βοηθήσουμε τον υποψήφιο στη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου προσπερνώντας πιθανά λάθη και παγίδες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νοτάκης Αντώνης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σκοπός και μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους και σε όσους αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία προς την επιτυχία.

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Δωρεάν Συνεδρία Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία απολύτως Δωρεάν Online Συνεδρία!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε τα στοιχεία σας και θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε δωρεάν την πρώτη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού για όποιο πακέτο επιλέξετε. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της online συνεδρίας θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

    Σημείωση: Με την υποβολή συμφωνείτε ότι τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και για τους σκοπούς της δωρεάν συνεδρίας.