Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Βιογραφικά Στοιχεία

Ο Νοτάκης Αντώνης γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από ένα μικρό χωριό του Δήμου Ιεράπετρας, και διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έχει πραγματοποιήσει Πτυχιακές Σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εξειδίκευση στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Είναι ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης. Έχει παρακολουθήσει Εξειδίκευση πάνω στην Συμβουλευτική Νέων και Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ακολούθησε επιπλέον Επιστημονική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Καριέρας και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο τμήμα Συμβουλευτικής της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Έχει εκπονήσει Διπλωματική Εργασία σχετικά με την Επαγγελματική Αποκατάσταση των ΑμεΑ.

Αρθρογραφεί συχνά σχετικά με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση γενικότερα.

Νοτάκης Αντώνης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σκοπός και μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους και σε όσους αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία προς την επιτυχία.

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Δωρεάν Συνεδρία Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Κάντε εγγραφή τώρα για να δηλώσετε συμμετοχή σε μία απολύτως Δωρεάν Online Συνεδρία!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές. Εισάγετε τα στοιχεία σας και θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε δωρεάν την πρώτη συνεδρία επαγγελματικού προσανατολισμού για όποιο πακέτο επιλέξετε. Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της online συνεδρίας θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

    Σημείωση: Με την υποβολή συμφωνείτε ότι τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μαζί σας και για τους σκοπούς της δωρεάν συνεδρίας.